Tip: Obrázky si nejlépe prohlédnete pomocí lightboxu - klikněte levým tlačítkem myši na obrázek, v galerii se pohybujete šipkami nebo kliknutím. Otevřít obrázek na nové kartě (tabu) můžete např. kliknutím kolečkem (pak lze obrázek také uložit).
Cukr – výchozí surovina pro výrobu k… |
Aktivační činidlo pr… |
Vinné kvasinky a pekařské droždí |
Nádoby vhodné ke kvašení a úschově kvasu -… |
Ostružinový kvas |
Borůvkový kvas |
Kvas – úvodní stránka | Kvas – o nápoji bohů | Recepty na kvas | Kvas a zdraví | Historie kvasu | Kvas v kultuře | Kvas – často kladené otázky | Kvas – fotogalerie | Kvas – ostatní | Autoři | |
Kvas – úvodní stránka | KVAS.kvalitne.cz na Facebooku
Poslední editace: 15.7.2013. Copyright © 2012 KVAS.kvalitne.cz. Pokud není uvedeno jinak, web je postaven na vlastním řešení s využitím PHP, validního HTML 4.01, CSS3, JavaScriptu a vlastních textů a fotografií. Výjimkou je Lightbox v2.51 (autor Lokesh Dhakar) licencovaný jako Creative Commons Attribution 2.5 License. |